Bel 038 - 466 94 00 voor advies
Caresse 5400 elektrisch

Caresse 5400 elektrisch

Vanaf: 4.2802.995

Caresse is één van de toonaangevende merken uit ons uitgebreide assortiment matrassen en boxsprings. Het luxe merk streeft er naar om u een zo aangenaam mogelijke slaapbeleving te bieden.

Er wordt niet voor niks gezegd: ‘Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl.

Clear
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
000

Caresse is één van de toonaangevende merken uit ons uitgebreide assortiment matrassen en boxsprings. Het luxe merk streeft er naar om u een zo aangenaam mogelijke slaapbeleving te bieden.

Er wordt niet voor niks gezegd: ‘Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl.

Caresse 5400 Goldline

Caresse 5400 uit de Goldline collectie is één van de luxere modellen van het merk. De Caresse 5400 is uitgerust met 2 elektrisch verstelbare boxsprings met pocketveer interieur en uniek terug-loopsysteem. Dit unieke terug-loopsysteem “pull-back” zorgt voor een ideale, ergonomische verstelling en zitpositie.

Het hoofdbord van de Caresse 5400 is gestoffeerd gecapitonneerd en gemaakt van de meest luxe materialen. De Caresse 5400 is uitgerust met elektrische motoren met kabelbediening zodat u eenvoudig de verstelling van uw boxspring kunt regelen. Dankzij de pocketveer matrassen met 7 comfort zones en het luxe anti-allergisch topmatras van hoogwaardig HR 65 koudschuim garanderen wij u een goed ligcomfort.

Natuurlijke materialen voor optimaal comfort

De boxsprings van Caresse zijn geïnspireerd door de kracht van de natuur. De natuurlijke materialen zorgen voor optimaal comfort. Naast de natuurlijke materialen, maakt Caresse ook gebruik van koud- en traagschuim in de boxsprings.

Op deze manier heeft het merk de perfecte combinatie gevonden van natuurlijke en synthetische ingrediënten. Caresse biedt u een zo aangenaam mogelijke slaapbeleving.

Het merk Caresse

Caresse is één van de toonaangevende merken uit ons uitgebreide assortiment matrassen en boxsprings. Het luxe merk streeft er naar om u een zo aangenaam mogelijke slaapbeleving te bieden. Er wordt niet voor niks gezegd: ‘Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten’. Wij van Le Febre beamen dit en adviseren u daarom graag in de keuze van een Caresse matras of boxspring.

Caresse biedt een overzichtelijk assortiment boxsprings. Heeft u uw slaapkamer ingericht geheel naar uw persoonlijke wensen? Hier heeft het merk rekening mee gehouden. Voor elke stijl vindt u een boxspring met een persoonlijke touch. Le Febre en Caresse bieden u de mogelijkheid om te genieten van een luxe slaapervaring in één van de comfortabele boxsprings.

Specificaties Caresse 5400

  • 2 elektrisch verstelbare boxsprings met pocketveer interieur;
  • frames voorzien van geïntegreerd uniek terugloopsysteem; Ook wel “pull-back” genoemd;
  • pocketveer matrassen, 22 cm dik, keuze uit Medium of Firm en 2-zijdig afgedekt met 4 cm hoogwaardig HR-40 koudschuim;
  • matrassen in 2 hardheden. Standaard, Extra;
  • afneembare hoezen;
  • 2 dubbel elektrisch aangedreven motoren, 6000N en voorzien van kabelbediening;
  • luxe topmatras, hoogwaardig HR 65 koudschuim, anti-allergisch, uitgevoerd in dubbeldoek. Luxe doorgestikt met 300 gr/m2hollowfiber;
  • hoofdbord: breedte gelijk aan bedmaat, hoogte 108 cm, dikte 14 cm;
  • voetbord: breedte gelijk aan bedmaat, hoogte 67 cm, dikte 14 cm;

Prijzen en afmetingen

AFMETING

VAN

VOOR

160×200

€4280

€2995

180×200

€4425

€3145

180×210

€4570

€3295

GRATIS THUISBEZORGD

Uw boxspring wordt altijd gratis bij u thuisbezorgd.

GRATIS MONTAGE

We monteren uw boxspring en laten alles netjes achter.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.

HULP NODIG?

Neem dan contact op via 038 – 466 94 00.

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren

Route naar showroom